Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Articole

Articole   -   General

CONTEAZĂ UNDE FACI RADIOGRAFIILE DENTARE?

CONTEAZĂ UNDE FACI RADIOGRAFIILE DENTARE?

 

Oare? Sau este aceasta o întrebare fără rost? Până la urmă, sunt doar radiografii dentare. Cine se întreabă unde să facă radiografia, în loc să meargă acolo unde este obișnuit?

 

Câți dintre noi nu suntem obișnuiţi sa facem radiografiile dentare la același cabinet de radiologie, prăfuit şi învechit, să stăm la coadă şi nici sa nu deschidem ochii la realitatea din jurul nostru, în principiu, din comoditate.

 

Așadar, contează sau nu ?

 

Judecând după comportamentul majorităţii pacienților români, am trage foarte ușor concluzia că nu.

Dar o judecată corectă, bazată pe justificări medicale, centrate pe siguranță, prin minimizarea efectelor adverse, pe confort, prin scăderea timpului de așteptare şi efectuare a investigației, ne conduce spre o concluzie total diferită.

 

 

Când contează şi când nu?

 

Contează în orice caz! Aceasta este realitatea.

Contează atunci când, la același preț, ai o calitate mult mai bună!

 

 

Contează, atunci când datorita radiografiei performante, medicul tău poate pune un diagnostic corect!

 

Contează atunci când aceeași radiografie poate fi efectuată cu o doză de 9 ori mai mică de radiații şi cu o claritate mult mai bună!

 

Sănătatea ta contează! Pentru o viață de calitate bună, cu o durată optimă.

Așa cum îți alegi cu grijă medicul, tot astfel ar trebui să îți alegi şi clinica de radiologie potrivită.

 

Unde faci radiografiile dentare?

 

Ce-ai zice dacă ţi-am povesti că în timp ce tu stai şi aștepți la coadă, developarea filmului, în același cabinet vechi de radiologie în care mergeai şi atunci când erai mic, în jurul tău s-au ridicat clinici moderne de radiologie, unde poți avea acces la servicii de o calitate excepțională?

 

YTS Dental View, prima şi cea mai mare reţea de centre de imagistică dentară digitală din România a fost înființată pentru ca pacienții sa aibă parte de investigații super moderne, la fel ca în străinătate.

 

În oricare dintre sediile YTS Dental View, radiografiile şi tomografiile CBCT se efectuează rapid şi la standarde foarte înalte.

 

Am dotat centrele noastre cu cea mai avansată aparatură de imagistică dentară din lume.

 

Reţeaua YTS-Dental View cuprinde șapte centre de radiologie - Piaţa Muncii, Aviatorilor, Lujerului, Piaţa Sudului, Progresului (Vulcan), Crângași și Nicolae Grigorescu - la care atât medicii, cât şi pacienţii pot beneficia de o gamă completă de servicii de imagistica dentară (radiografii, tomografii, scanare intraorală digitală, etc).

 

 

Pentru că românii merită acces la o medicină de calitate, la servicii efectuate prompt, cu politețe, răbdare şi explicații suficiente. Pentru că fiecare dintre noi merităm să fim trataţi cu profesionalism.

 

Aparatura noastră de imagistică este achiziționată de la cei mai mari producători din domeniu şi minuțios verificată, periodic, pentru a evita apariția oricăror disfuncţionalităţi.

 

Grupul YTS deține şi YTS Dental, unul dintre cei mai mari distribuitor de produse de medicină dentară.

Expertiza noastră în domeniul tehnologiei medicale este vastă şi bazată pe ani de experienţă. Centrele noastre de radiologie au fost dotate chiar de către noi, pentru a asigura o calitate sigură.

 

Te aşteptăm în oricare dintre cele 5 sedii ale noastre, pentru radiografii performante, realizate prin tehnologii de ultimă oră. 

Medicii şi asistentele noastre se vor asigura că orice radiografie va fi efectuată cu minim de radiaţii, în cel mai scurt timp şi cu maxim de confort.

Lasă un comentariu

Nu există comentarii