Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Articole

Implantul dentar se inserează perfect cu ajutorul imaginilor modulului de raze X Planmeca Romexis 3D

radiografie dentara bucuresti, tomografie dentara bucuresti, yts dental view

 

Așa cum v-am obișnuit, cea mai mare şi performantă companie de imagistică dentară din ţară, YTS-Dental View, deţine, în cadrul reţelei sale cele mai noi și mai utilizate aparaturi, fără de care tratamentele dentare nu ar fi putut fi duse la bun sfârșit cu aceleași rezultate reușite. De asemenea în cadrul rețelei YTS se află o echipă bine formată, care este tot timpul pregătită pentru a satisfice în cel mai mic detaliu toate nevoile pacienților.

 

Aici, pacienții pot solicita evaluările imagistice necesare proiectării tratamentului de implant, în cazul în care decid înlocuirea unuia sau a mai multor dinţi pierduţi prin traumatism, infecţii, carii extinse şi vechi, boli gingivale, dar şi pe cei prost poziţionaţi în arcadă, care încurcă planul de restaurare protetică.

 

 

Cum funcționează modulul Planmeca Romexis 3D în inserarea implanturilor dentare

 

Modulul software Romexis 3D este, în cadrul tehnologiilor radiologice actuale de ultimă genera-ţie,  o alegere superioară pentru toate imaginile 3D dentare, deoarece permite utilizatorilor să gestioneze imagini CBCT, tomografii dentare, modele de suprafață, fotografii 3D și chiar înregistrări de mișcare maxilară 4D într-o singură interfață.

 

Modulul este optim pentru vizualizarea simplificată și rapidă a imaginilor tomografiilor dentare și oferă instrumentele necesare pentru planuri și analize de tratament avansate.

 

 

Majoritatea tipurilor de software de planificare a implanturilor 3D includ instrumente ușor de utilizat, care ajută medicul implantolog dentar în:

 

 • Evaluarea densității osoase;
 • Identificarea nervului alveolar;
 • Detectarea proximității implantului.

 

 

 

Beneficiile software-ului Romexis în planificarea implanturilor

 

Prezentăm mai jos câteva merite ale software-ului Planmeca Romexis în planificarea implanturilor:

 

 • Servește drept ghid vizual pentru explicarea către pacient a operației;
 • Este minim invaziv;
 • Implanturile pot fi montate în cea mai înaltă calitate a osului disponibil;
 • Foloseşte la plasarea optimă a implanturilor dentare, ceea ce duce la rate mai bune de succes pe termen lung;
 • Necesită un timp mai scurt de stat pe scaunul dentar din cabinet și mai puține sesiuni;
 • Permite medicului implantolog să afle în prealabil problemele care ar putea afecta costul tratamentului, cum ar fi osul maxilar insuficient, astfel încât să poată fi prezentată pacientului o ofertă corectă şi sustenabilă;
 • Implantologul dentar este mai puțin stresat în ceea ce privește efectuarea procedurii, deoarece știe la ce să se aștepte;
 • Oferă un șablon laboratoarelor dentare pentru fabricarea bonturilor și coroanelor personalizate.

 

radiografie dentara bucuresti, tomografie dentara bucuresti, yts dental view

 

 

Tomografii dentare – de la utilitatea medicală la necesitatea absolută

 

Desigur, medicul evaluează situaţia cât poate de bine, dar localizarea cariilor, bolilor sau orică-ror altor probleme dentare care pot provoca leziuni ireversibile în timp nu se poate realiza întotdeauna doar prin examinarea exteriorului dinţilor.

 

Şi atunci, medicii stomatologi apelează la ajutorul tomografiilor dentare pentru a-şi îmbunătăţi capacită-ţile de diagnostic, precum şi pentru identificarea oricăror complicaţii care ar putea necesita o atenţie urgentă.

 

Tomografiile dentare pentru implant, de pildă (căci ne-am referit la tratamentul implantului), afişează o imagine clară a dinţilor şi a împrejurimilor lor – oase, ţesuturi moi –, care nu pot fi văzute în alt mod (cu ochiul liber).

 

Primele semne ale oricăror probleme grave de sănătate a țesuturilor dure, a oaselor și a maxilarelor pot fi determinate numai folosind raze X dentare.

 

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la YTS Dental View, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

 

YTS Dental View vă așteaptă pentru a obține o imagine clară a situației dvs. dentare!

 

Programează-te acum!

(Doar pentru efectuarea tomografiilor computerizate, a seturilor ortodontice și a statusului radiologic bimaxilar)

Lasă un comentariu

Nu există comentarii