Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Articole

RADIOGRAFII DENTARE ÎN SECTORUL 1

RADIOGRAFII DENTARE ÎN SECTORUL 1

 

Locuiești sau ai serviciul în Sectorul 1? Sau, pur si simplu, îți este la îndemână să ajungi în zonă? Indiferent de circumstanțe, Centrul YTS-Dental View te așteaptă cu cele mai performante echipamente, pentru cele mai sigure și calitative imagini radiologice.

 

 

Rețeaua de centre de imagistică dentară digitală YTS-Dental View

YTS-Dental View este prima şi ce mai mare reţea de centre de imagistică dentară digitală din România, având servicii şi echipamente ce corespund celor mai înalte standarde.

Suntem o echipă unită de profesioniști, formată din 10 medici și 70 de asistenți medicali de radiologie, care îți stau la dispoziție zi de zi, pentru obținerea celor mai calitative imagini radiologice.

 

Rețeaua brand-ului YTS se întinde în 5 sectoare principale ale Bucureștiului:

  • Sector 1: Centrul Aviatorilor – Bd. Aviatorilor nr. 63;
  • Sector 3: Centrul Piața Muncii – Șos. Mihai Bravu, nr. 223;
  • Sector 4: Centrul Piața Sudului – Șos. Olteniței, nr. 87;
  • Sector 5: Centrul Progresului – Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 29A;
  • Sector 6: Centrul Lujerului – Bd. Iuliu Maniu nr.17.

 

Cei 4200 de medici colaboratori și cei 2.000.000 de pacienți stau martori calității excelente a serviciilor noastre de radiologie digitală avansată.

Cei 2.250.000 de Euro în investiții garantează confortul pacienților, modernismul și calitatea echipamentelor radiologice utilizate.

 

 

Radiografii dentare în Sectorul 1

Radiografii dentare digitale în Sect.1

 

Ori de câte ori ai nevoie de radiografii dentare în Sectorul 1, Centrul nostru de radiologie dentară și tomografie digitală din Aviatorilor te așteaptă pe Bd. Aviatorilor nr. 63. Suntem aici pentru tine și pentru toți pacienți noștri.

Împreună am pus bazele radiologiei moderne și tot împreună am evoluat, de la un singur centru la cinci centre, în cele mai frecventate zone ale Bucureștiului.

Vei fi întâmpinat cu căldură încă de la recepție, iar pe tot parcursul examinării radiologice veți fi ghidat cu blândețe și răbdare de către specialiștii noștri.

Echipamentele noastre radiologice sunt ultra-moderne și expunerea ta la radiații va fi minimă.

Iar imaginile obținute vor avea o calitate de top, ce va permite stabilirea de diagnostice corecte și elaborarea de planuri de tratament optime.

 

 

Rolul YTS Dental

YTS Dental, importator și distribuitor de produse stomatologice, furnizează cele mai noi echipamente medicale Centrelor de radiologie și tomografie digitală YTS-Dental View.

YTS Dental menține contactul permanent cu cei mai importanți producători internaționali, aducând cele mai noi echipamente, produse și studii în domeniu.

Centrele noastre de radiologie sunt dotate cu echipamente radiologice de top și sunt permanent întreținute cu cea mai mare grijă de către experții noștri. Nu lăsăm nimic la voia întâmplării, astfel, totul este rezolvat intern, calitatea rezultatelor și scăderea riscurilor fiind principalul nostru obiectiv.

Îți stăm la dispoziție cu radiografii dentare în sectorul 1, pentru rezultate de calitate maximă, cu minim de iradiere.

 

 

Echipamente de top - radiații minime

 

 

Radiologia utilizează radiațiile X, în doze sigure pentru pacienți, pentru a obține imagini imposibil de observat cu ochiul liber.

Ca orice alt tratament medical, o examinare radiologică dentară este sigură doar în anumite condiții:

  • Echipamentele utilizate să fie în perfectă stare de funcționare;
  • Radiațiile să fie dozate conform principiului ALARA;
  • Este realizată de către specialiști radiologi cu o vastă experiențăâ

 

 

 

Radiografii dentare în sectorul 1.

Te invităm în Aviatorilor, să treci pragul Centrului nostru modern de radiologie dentară digitală și tomografie, pentru a beneficia de cele mai moderne și puțin iradiante examinări radiologice.

Lasă un comentariu

Nu există comentarii