Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Articole

Radiologia dentară YTS Dental View, claritate, relevanţă, expunere minimă la radiaţii

radiologie dentară, yts dental view

 

Centrul YTS Dental View de radiologie dentară digitală, aparţine primei şi celei mai mari reţele de centre de imagistică din ţară, activează permanent pentru confortul şi sănatatea clienţilor cu afecţiuni şi defecţiuni dentare, pentru stabilirea unui diagnostic precis şi a unui tratament perfect adecvat şi de cel mai înalt nivel profesionist.

 

Echipamente de ultimă generaţie, cu spectru complet de acoperire

 

În acest centru, specialişti radiologi cu vastă experienţă realizează scanări 3D cu raze X de tip CBCT (tomografie computerizată cu fascicul conic) şi radiografii 2D parţiale (retro-alveolare şi periapicale) sau totale, panoramice – ale întregii guri, ale ambelor maxilare şi arcade dentare (ortopantomograme, OPG) – în sistem digital, dar şi în sistem teleradiologic (cu trimiterea datelor la distanţă, pentru interpretarea suplimentară de către medic.

 

 

Pentru realizarea serviciilor de radiologie dentară digitală, toate cele zece centre din Bucureşti şi Oradea ale Dental View posedă ortopantamografe digitale de ultimă generaţie, echipamente care oferă siguranţă, precizie, calitate ridicată a imaginii, expunere la raze X minimizată, proporţională cu volumul corpului radiat.

 

 

 Aplicaţii ale computerului tomograf cu fascicul conic CBCT Planmeca ProMax 3D Mid

 

Datorită numeroaselor domenii de aplicație ale Computerului Tomograf cu Fascicul Conic, dar și beneficiilor pe care le oferă, suntem convinși că CBCT va deveni curând “standardul de îngrijire” pentru deciziile clinice în cazul multor procedee stomatologice.

 

Aceste procedee stomatologice includ:

  • cazuri de extracție;

 

  • evaluări ortodontice;

 

  • evaluarea locului de implant (prechirurgical);

 

  • ghid de construcție chirurgicală și de evaluare ATM etc.

 

Serviciile de radiologie dentară digital sunt executate cu mare precizie!

 

Echipamentul de radiografiere nu oboseşte clienţii – o scanare cu raze X se face în câteva secunde (6,5-7,4 sec.), iar filmul se eliberează în câteva minute. Asemenea razelor X dentare convenţionale, datele acestui tip de radiografii sunt salvate într-o bază de date computerizată, prin urmare sunt uşor accesibile pentru utilizare atunci când este necesar.

 

Radiologia dentară digitală înseamnă stocare şi manipulare eficientă a datelor imagistice

 

Modalitatea de manipulare şi trimitere la distanţă a investigaţiilor imagistice, în condiţiile sistemului de lucru digital şi teleradiologic, este extrem de simplă şi eficientă: la cererea clientului, radiografia simplă sau ortopantomograma (radiografia panoramică) este imprimată pe un compact disc (CD), iar tomografia (scanarea 3D), împreună cu software-ul de previzualizare, este imprimată pe un CD sau o unitate flash USB.

 

Specialiştii radiologi ai Dental View, în lucrul cu imaginea aferentă ţesuturilor, structurilor oase, sinusurilor, structurilor dentare, urmăresc obţinerea unor rezultate a căror claritate şi relevanţă să ducă la îmbunătăţirea stării oro-dentare, dar şi generale a sănătăţii pacientului, alegând cele mai bune perspective, detalii şi doze potrivite de radiaţii.

 

Înaintea începerii tratamentului dentar, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Centrul Yts Dental View, aparţinând celei mai mari şi performante reţele de imagistică dentară din România, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la YTS-Dental View , această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

 

Programează-te acum!

(Doar pentru efectuarea tomografiilor computerizate, a seturilor ortodontice și a statusului radiologic bimaxilar)

Lasă un comentariu

Nu există comentarii