Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Articole

SET ORTODONTIC ÎN BUCUREȘTI

SET ORTODONTIC ÎN BUCUREȘTI

 

Setul ortodontic este componenta investigaţională modernă ce constituie premisa oricărui tratament ortodontic de succes.

În prezent, necesitatea tratamentului ortodontic este înţeleasă de către un număr din ce în ce mai mare de pacienţi. Iar îndreptarea dinţilor face minuni din punct de vedere estetic şi funcţional, pentru cei ce apelează la ea:

 • transformarea zâmbetului;
 • corectarea anumitor defecte fizionomice, pe care uneori doar medicul ortodont le poate depista ca având drept cauzalitate directă o dimensiune prea redusă a mandibulei sau proeminența anumitor dinți;
 • armonizarea trăsăturilor fizionomiei,
 • reglarea mușcăturii;
 • stoparea tocirii dinţilor;
 • rezolvarea problemelor de pronunţie;
 • eliminarea riscului fracturării dinţilor ca urmare a ocluziei greşite;
 • evitarea cariilor inerente dinţilor înghesuiți.

 

Set ortodontic Bucuresti

 

Orice tratament corect are la bază un diagnostic corect. Tratamentul ortodontic începe cu o consultaţie de specialitate la un medic ortodont, care va observa situaţia clinică prin consult şi va recomanda efectuarea unui set de investigaţii ce îl vor ajuta să evalueze cazul şi să stabilească un diagnostic corect.

Odată stabilit diagnosticul, medicul va întocmi unul sau mai multe planuri posibile de tratament.

Realizarea unui plan de tratament ortodontic corect se bazează pe calitatea investigaţiilor şi priceperea medicului ortodont.

Aşadar, din ce în ce mai mulţi pacienţi apelează la servicii de radiologie pentru realizarea unui set ortodontic în Bucureşti.

 

Ce cuprinde un set ortodontic

 • FOTOGRAFII DE DIAGNOSTIC EXTRAORALE

Acestea sunt necesare pentru gradul de afectare a esteticii fizionomiei, cauzat de anomaliile dentare. Se realizează fotografii în ocluzie, cu buzele închise şi deschise, din profil, din semi-profil şi din faţă.

 

 

 • FOTOGRAFII DE DIAGNOSTIC INTRAORALE

 

Set ortodontic Bucuresti

 

Se realizează fotografii ale ambelor arcade, în ocluzie şi dezocluzie, frontale şi de profil, precum şi fotografii complete ale fiecărei arcade în parte.

 

 • RADIOGRAFIE PANORAMICĂ (ORTOPANTOMOGRAMĂ) ÎN OCLUZIE

 

Set ortodontic Bucuresti

 

Acest tip de radiografie permite permite obţinerea unei imagini de ansamblu a maxilarului şi mandibulei şi articulaţiilor temporo-mandibulare, în timpul ocluziei.

Astfel, se vor observa malocluziile de ori tip şi problemele articulaţiilor.

  

 • TELERADIOGRAFIE LATERALĂ

Set ortodontic Bucuresti

În aceasta se observă profilul osos al feţei şi profilul mușcăturii pacientului.

Medicul ortodont va face măsurători pe baza acestei radiografii şi va determina raportul dinţilor cu maxilarele şi al maxilarelor cu oasele craniului.

 

Suport de stocare

Setul ortodontic poate fi clasic sau digital, în funcţie de suportul de stocare a informaţiilor.

Setul clasic este printat pe film radiologic şi hârtie fotografică de diagnostic medical. El este insotit de un CD ce conține toate investigațiile pacientului, precum şi softul Romexis Viewer, necesar vizualizării şi editării radiografiilor.

Setul ortodontic digital cuprinde toate investigațiile pacientului inscripționate pe un CD. Informaţiile vor ajunge instantaneu la medicul tău ortodont, căci noi i le transmitem prin e-mail.

  

Echipamentul radiologic contează

 

Set ortodontic Bucuresti

 

Radiografiile sunt efectuate cu aparaturi Morita sau Planmeca de ultimă generație, a căror doză de radiații este mult mai mică decât cea emisă de aparatura radiologica clasică.

Tehnologia avansată a echipamentelor radiologice din dotarea Centrelor YTS-Dental View conduc la obținerea de imagini de înaltă rezoluție cu maxim de confort pentru pacient, prevenind în acelaşi timp expunerea inutilă la radiații.

 

Detaliile contează

Fotografiile medicale de diagnostic ortodontic, realizate în Centrele noastre, sunt realizate cu un aparat de fotografiat performant, la care este atașat un blitz special pentru fotografii medicale.

Acestea sunt printate pe hârtie fotografică de diagnostic medical, de cea mai înaltă calitate.

 

Importanţa setului ortodontic

Fotografiile de diagnostic medical dau posibilitatea medicului ortodont să analizeze foarte bine cazul, luându-şi tot timpul necesar, fără ca pacientul să fie prezent, consultând dacă este nevoie alţi specialişti, de oriunde din lume şi stabilind cel mai bun plan de tratament pentru fiecare caz în parte. Dacă efectuezi astăzi un set ortodontic în Bucureşti, poate ajunge la un medic din Franţa în acelaşi moment în care tu îţi primeşti rezultatul.

În baza setului ortodontic, putem efectua şi analiza computerizată cefalometrică a teleradiografiei pacientului şi un model printat, în scop ortodontic.

Investigaţiile radiologice permit intrarea într-o lume invizibilă ochiului uman, măsurarea, evaluarea problemelor ortodontice şi găsirea unei căi sigure de rezolvare a acestora.

 

Cea mai performantă rețea de centre integrate și exclusive de radiologie digitală, tomografie dentară și ORL din România te aşteaptă pentru realizarea celui mai modern set ortodontic în Bucureşti.

 

Set ortodontic Bucuresti

Lasă un comentariu

Nu există comentarii