Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Articole

YTS-Dental View – teleradiologie București

Toate tehnicile teleradiologice digitalizate, custocare și transmitere digitală – radiografie computerizată, radiografie digitală, tomografie computerizată, tomografie computerizată cu ultrasunete, fluoroscopia, rezonanţa magnetică, radiografia cu raze X – prezintă un nivel înalt de procesare şi interpretare imagistică.

 

Ca sistem radiologic, teleradiologia şi-a aflat botezul prin apariţia în ziarul The New York Times a unui articol, în anul 1907, care prezenta ideea unui aparat numit telefotograf. Primele experimente au fost efectuate cu două radiografii dentare expediate din SUA, cu telegraful, în 1929.

 

Generaţia timpurie a teleradiologiei clinice a utilizat transmisii TV analogice şi tehnologie video realizată la sfârşitul anilor ’50, şi a continuat până în anii ’80, când, cu ajutorul computerului, teleradiologia se digitalizează.

YTS-Dental View pune accent pe tehnica de teleradiologie București, pentru siguranță sporită în condiții pandemice și calitate a investigațiilor.

 

Teleradiologia

 

Să ne uităm puţin şi peste procente: 76% dintre radiologii dento-maxilo-faciali folosesc teleradiologia în practica de grup, 30% în practica privată şi 93% în practica teleradiologică de furnizare prin telefon a serviciilor de interpretare.

 

Cu toate acestea, rezistenţa este încă ridicată la implementarea acestui sistem avansat, mulţi specialişti, multe cabinete şi centre de imagistică preferând încă sistemul radiologic tradiţional – doar 43% dintre ei practică teleradiologia şi doar 47% practică imagistica prin rezonanţă magnetică.

 

Specialiștii în radiologie dento-maxilo-facială au mare încredere în teleradiologie București, cu conştiinţa unui act benefic; dar şi cu grija faţă de acurateţea investigaţiei şi a promptitudinii emiterii rezultatelor şi interpretărilor.

 

teleradiografie dentara, teleradiografie dentara piata sudului, teleradiografie dentara sector 4

 

Centrul YTS-Dental View Piaţa Sudului – pentru teleradiologie București

 

Centrul Dental View din Piaţa Sudului, sector 4, Bucureşti lucrează şi cu teleradiografia digitală. Adaptarea sa la noul sistem, la avantajele sale şi la vremurile dificile prin care trecem a fost rapidă şi fără rezerve.

 

Centrul funcţionează atât ca unitate de realizare şi interpretare a imaginilor, cât şi de staţie de trimitere a imaginilor captate în sistem digital către cabinete, prin înlocuirea filmului aferent razelor X cu un scaner CCD cuplat la system.

 

Reţeaua de centre de imagistică YTS-Dental View este în întregime adaptată noilor tehnologii şi vremurilor

 

Astăzi, cea mai mare parte a imaginilor radiologice este deja în format digital DICOM (imagistică digitală și comunicare medicală), care este un rezultat direct al modalităților de lucru digitale.

 

Cele 8 centre de top ale YTS-Dental View din Bucureşti şi Oradea prezintă toată lista de avantaje şi disponibilităţi, ele, în afara oraşului Oradea, acoperind întrega zonă a capitalei şi posedând tehnologie şi calitate profesională umană de cel mai înalt nivel.

 

Pe lângă aceasta, dar şi datorită acestui lucru, adaptarea centrelor Dental View la noile necesi-tăţi şi condiţii de lucru şi protecţie ale momentului a fost extrem de rapidă, garantând pe mai departe calitatea actului imagistic, ulterior, a celui medical şi integritatea sănătăţii pacientului în întregul ei.

 

Avantajul posibilităţii de a apela în urgenţă la servicii de radiologie dento-maxilo-facială îndeplinite de către un specialist cu vastă experienţă are o valoare nepreţuită pentru viaţa omului.

 

Te invităm în Centrul de imagistică și tomografie dentară YTS-Dental View Piața Sudului, pentru teleradiologie București, în contextul tehnicilor și echipamentelor radiologice avansate, cu rezultate imagistice de înaltă calitate.

Lasă un comentariu

Nu există comentarii