Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Articole

Centrele YTS Dental View, împreună cu pacienții se bucură de cea mai nouă și avansată tehnologie

radiografie panoramica, tomografie dentar, computer tomograf, radiografi partiale, radiografie denta

 

Centrul YTS - Dental View a fost primul din România care a introdus pe piața locală radiologia dentară CBCT. Această tehnologie avansată oferă imagini clare, detaliate și de înaltă calitate a cavității bucale, fiind extrem de utilă pentru diagnosticarea corectă a afecțiunilor din sfera oral-maxilo-facială. De asemenea, această tehnologie permite vizualizarea radiologică a tuturor tumorilor sau bolilor de nivel oral.

 

 

În clinicile noastre, punem în evidență atât aparatura ultramodernă, de ultimă generaţie, cât şi  echipa de profesionişti care, utilizând-o, îşi orientează permanent întregul proces al muncii lor înspre confortul pacienţilor şi utilitatea medicilor şi clinicilor cu care colabo-rează.

 

 

Atât pacienții, cât și medicii colaboratori pot beneficia de o gamă completă de servicii de radiologie dentară disponibile în centrele Dental View din București, inclusiv radiografii, tomografii dentare, scanare digitală intraorală etc.

 

 

 

Ce trebuie să ştiţi despre scanările CT dentare (tomografia dentară)

 

Fiecare pacient sau viitor pacient trebuie să știe că niciun tratament sau procedură stomatologică nu poate începe fără ca medicul dentist să știe ce se află sub gingii și dinți, fără a beneficia de date complete despre situația orală. Fie că este vorba de implantologie, endodonție, proceduri ortodontice sau chirurgie.

 

 

CT înseamnă tomografie dentară computerizată, iar scanerul CBCT este un aparat conceput special pentru a utiliza raze X într-un fascicul conic. Acest tip de imagistică este utilizat de obicei în mediul medical. Acest aparat multifuncțional care poate realiza atât radiografii 2D (adică radiografii panoramice, bitewing-uri digitale, teleradiografii, radiografii ATM, radiografii ale sinusurilor maxilare), cât și tomografii dentare computerizate 3D.

 

 

Scanarea CT de radiologie dentară din Centrul YTS  Dental View  realizează o serie de imagini cu raze X de cea mai înaltă calitate. Tehnologia computerizată avansată realizează apoi asamblarea unitară a acestor imagini pentru a forma o serie de “felii” ale spaţiului cranio-oro-dentar.

 

 

Medicul dentist care se ocupă de tratamentul dvs. poate astfel vizualiza în cele mai bune condiţii structurile interne ale capului, feţei, dar şi ale gâtului în 3 dimensiuni şi cu un grad extrem de ridicat de acurateţe.

 

 

Nu ezitaţi în a realiza aici, la YTS – Dental View, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

 

YTS Dental View vă așteaptă pentru a obține o imagine clară a situației dvs. dentare!

 

Programează-te acum!

(Doar pentru efectuarea tomografiilor computerizate, a seturilor ortodontice și a statusului radiologic bimaxilar)

Lasă un comentariu

Nu există comentarii