Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

Evenimente

Conferința de Imagistică Dentară - Iunie 2019

Noi tehnici în diagnosticare

Computerul Tomograf cu Fascicul Conic - organizată de centrul de imagistică Dental View împreună cu partenerii săi Alpha Bio, GC și Planmaca a avut loc pe data de 24 iunie 2009 la Hotelul Radisson SAS din București.

 

Cel mai mare eveniment dedicat imagisticii dentare din 2009 a strâns peste 500 de medici stomatologi și specialiști din București, dar și din restul țării.

 

Printre invitații la conferință s-au numărat două personalități de renume international:

  • Dr. Dale A. Miles - unul dintre cei mai apreciați lectori in imagistica dentară;
  • Dr. Ophir Fromovich - un lector cu o largă recunoaștere în domeniul implantologiei.

 

În cadrul evenimentului au fost prezentate aplicații ale tomografiilor digitale 3D în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor dentare.

 

 

Workshop “Inițiere în imagistica dentară”

Unul dintre obiectivele Academiei Dental View este organizarea periodică a unor evenimente pe teme de specialitate pentru studenții de la facultațile de profil.

 

Primul astfel de eveniment a fost cursul de „Inițiere în imagistica dentară” organizat împreună cu Liga Studenților la Medicina Dentară din București și a avut ca scop prezentarea aparaturii și a tehnologiei folosite, dar și a procedurilor medicale din domeniul imagisticii dentare.

DENTA

SRSD

SSER

Eveniment anual care se adresează producatorilor, importatorilor și distribuitorilor de echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală și produse chimicofarmaceutice pentru medicină și tehnică dentară.

Congresul internaţional „Implants Connected to Nature”, organizat anual sub egida Asociaţiei Societatea Română de Ştiinţe Dentare.

“Absolute Esthetics” - Congresului Național de Estetică Dentară. Eveniment anual cu peste 30 de lectori naționali și internaționali (Germania, Franța, USA, Grecia, Israel, Italia).

Dental Partner's Grup - Weekend Planmeca

Program consolidat de sesiuni hands-on şi sesiuni ştiinţifice susţinute de profesori de renume din România, America şi Israel.

 

Aparitii în presă

  • Curierul Național