Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI www.dentalview.ro SI POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


1. GENERALITATI


Site-ul www.dentalview.ro a fost realizat in scopul de a asigura tuturor celor interesati de serviciile
prestate de catre societatile care functioneaza sub licenta/marca YTS Dental View (YTS – Dental View
S.R.L., S.C. YTS Dental View - Aviatorilor S.R.L., S.C. YTS Dental View - Piata Muncii S.R.L, S.C. YTS Dental
View - Progresului S.R.L., S.C. YTS Dental View - Piata Sudului S.R.L. si S.C. YTS Dental View - Lujerului
S.R.L.), informatii cu privire la acestea, precum si de a oferi posibilitatea Pacientilor sai de a efectua
programari on-line.


Accesul la prezentul site precum si folosirea acestuia sunt permise numai in concordanta cu Termenii si
conditiile de mai jos (care cuprind si Politica de confidentialitate), precum si cu prevederile legale aplicabile
in acest domeniu.


In cazul in care nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului, care implica si prelucrarea datelor
cu caracter personal de catre societatile care functioneaza sub licenta/marca YTS Dental View in vederea
efectuarii programarilor on-line, va rugam sa nu utilizati acest site.


Acceptarea Termenilor si conditiilor este realizata in momentul selectarii optiunii "Am luat la cunostinta si
sunt de acord cu Termenii si Conditiile site-ului www.dentalview.ro si Politica de confidentialitate” inainte
de transmiterea Formularului de programare.


2. DEFINITII


PACIENTI – persoanele care solicita o programare/beneficiaza de serviciile prestate de catre societatile
care functioneaza sub licenta/marca YTS Dental View, respectiv “servicii de imagistica dentarã digitalã,
respectiv radiografii, tomografii computerizate cu fascicul conic si scanare intraorala digitalã”;


VIZITATORI AI SITE-ULUI – persoanele care acceseaza site-ul www.dentalview.ro;


SITE - domeniul www.dentalview.ro;


OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL – Persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia
sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a
datelor cu caracter personal;


DATE CU CARACTER PERSONAL - Orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila
(persoana vizata); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau
indirect in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare,
date de localizare, un identificator on-line, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii
sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;


PERSOANA VIZATA - persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana fizica identificabila este o
persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare,
cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator on-line, sau la unul sau mai
multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale
sau sociale;


DESTINATAR AL DATELOR PERSONALE - persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt
organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte
terta;


CONSIMTAMANT - Orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a
persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele
cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate.


3. CONTINUT


Site-ul contine:
- informatii despre activitatea societatilor care functioneaza sub licena/marca YTS Dental View si
datele de contact ale acestora, fiind destinate medicilor/Pacientilor (sectiunile – “ACASA”, “DESPRE
NOI”, “TEHNOLOGIA CBCT”, “PENTRU MEDICI”, “PENTRU PACIENTI” si “CONTACT”);


- la Sectiunea “ACASA” se afla formularul prin care Pacientii furnizeaza date cu caracter personal -
numele, prenumele, e-mail si telefon - pentru a fi programati la una dintre societatile care
functioneaza sub licenta/marca YTS Dental View in scopul de a beneficia de servicii de imagistica
dentarã digitalã, respectiv radiografii, tomografii computerizate cu fascicul conic si scanare
intraorala digitalã.


Utilizatorilor acestui Site le este in mod expres interzis sa il foloseasca in scopul incarcarii, descarcarii,
publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si
ordinii publice.


Societatile care functioneaza sub licenta/marca YTS Dental View isi rezerva dreptul de a modifica
continutul, structura si modul de accesare a Site-ului si vor informa Pacientii cu privire la acest lucru,
continuarea utilizarii lui fiind posibila numai in conditiile acceptarii de catre acesta a noilor Termeni si
Conditii.


4. INREGISTRAREA PACIENTULUI


Prin accesarea site-ului www.dentalview.rola Sectiunea “ACASA” – Pacientul are posibilitatea sa
completeze Formularul pentru efectuarea unei programari, furnizand urmatoarele date cu caracter
personal: nume, prenume, adresa de e-mail si telefon.


Formularul de colectare a datelor in vederea realizarii unei programari va putea fi trimis catre Operator
doar in conditiile in care Pacientul va fi de acord/va bifa cele patru campuri obligatorii, respectiv declara ca
are peste 16 ani; a luat la cunostinta si este de acord cu “Termenii si Conditiile site-ului www.dentalview.ro
si Politica de confidentialitate”; este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal; este de acord sa
fie contactat prin telefon sau e-mail in vederea confirmarii programarii.


In urma receptionarii Formularului de programare, Pacientul va primi de la Operator, prin intermediul email sau prin telefon, detaliile legate de programare.


5. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

 

Societatile care functioneaza sub licenta/marca YTS Dental View nu pot fi tinute responsabile in niciun fel
in fata niciunui Pacient care utilizeaza Site-ul sau continutul acestuia, altfel decat in limita prevederilor
inscrise in cadrul Termenilor si Conditiilor.


Pacientii sunt singurii responsabili pentru consecintele care decurg din utilizarea Site-ului, precum si pentru
orice daune materiale, intelectuale, electronice sau de orice alta natura, in conformitate cu legislatia
aplicabila in domeniu.


Societatile care functioneaza sub licenta/marca YTS Dental View nu pot fi tinute raspunzatoare in nicio
situatie in care Pacientul utilizeaza informatii false/incorecte pentru a efectua o programare prin utilizarea
formularului de pe Site-ul www.dentalview.ro.


6. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA


Aceste Conditii de Utilizare a site-ului www.dentalview.ro sunt guvernate de legile din Romania. Instantele
competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea
din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului
sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante
pentru astfel de dispute.


Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu
va afecta valabilitatea celorlalte clauze.


7. PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL. CONFIDENTIALITATE


Societatile care functioneaza sub lcenta/marca YTS Dental View prelucreaza prin intermediul site-ului
www.dentalview.ro datele cu caracter personal ale Pacientilor conform celor de mai jos.


Categorii de date cu caracter personal prelucrate


Societatile care functioneaza sub licenta/marca YTS Dental View colecteaza datele cu caracter personal de
la Pacienti (pe site-ul www.dentalview.ro), prin completarea Formularului pentru solicitarea programarii.
Datele prelucrate sunt urmatoarele: nume, prenume, telefon si e-mail.


8. Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal


Socetatile care functioneaza sub licenta/marca YTS Dental View prelucreaza datele cu caracter personal ale
Pacientilor in conformitatea cu dispozitiile Regulamentului nr. 679/2016, in scopul efectuarii programarii,
pentru a beneficia de “servicii de imagistica dentarã digitalã, respectiv radiografii, tomografii
computerizate cu fascicul conic si scanare intraorala digitalã”.


9. Temeiul prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal


Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, societatile care functioneaza sub licenta/marca YTS Dental
View se bazeaza pe consimtamantul Pacientilor, acestia avand posibilitatea ca in orice moment sa isi
retraga consimtamantul acordat.


10. Destinatari


Datele cu caracter personal ale Pacientilor, furnizate prin intermediul Formularului de programare, nu vor
fi dezvaluite.


11. Transferuri de date transfrontaliere


Datele cu caracter personal ale Pacientilor, furnizate prin intermediul formularului de solicitare
programare, nu vor fi transferate in strainatate.


12. Proceduri de securitate


In conformitate cu legislatia europeana pentru protectia datelor, folosim proceduri rezonabile pentru a
preveni accesul neautorizat şi folosirea neadecvata a datelor cu caracter personal.
Utilizam sisteme si proceduri adecvate pentru a proteja si securiza datele cu caracter personal ale
Pacientilor.


13. Drepturile Dvs.


In conformitate cu dispozitiile Regulamentului nr. 679/2016, Pacientii au urmatoarele drepturi:
- dreptul la informare (sa primiti informatii privind prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal);


- dreptul de acces la date (sa obtineti acces la datele cu caracter personal detinute de societatile
care functioneaza sub licenta/marca YTS Dental View in legatura cu Dvs.);


- dreptul la rectificarea datelor (puteti sa solicitati corectarea datelor cu caracter personal incorecte,
inexacte sau incomplete);


- dreptul la stergerea datelor – “dreptul de a fi uitat” (aveti posibilitatea sa solicitati stergerea
datelor cu caracter personal care va privesc, cand acestea nu mai sunt necesare sau daca
prelucrarea acestora este ilegala);


- dreptul la restrictionarea prelucrarii (puteti sa solicitati limitarea prelucrarii datelor cu caracter
personal);


- dreptul la portabilitatea datelor (aveti posibilitatea sa primiti datele lor cu caracter personal intr-un
format care poate fi citit automat și sa le trimiteti altui operator);


- dreptul la opozitie;


- dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea
de profiluri (puteti solicita ca deciziile bazate pe prelucrarea automata a datelor lor cu caracter
personal care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa sa fie luate de catre
persoane fizice, nu exclusiv de computere. In acest caz, Dvs. aveti si dreptul de a va exprima punctul
de vedere si de a contesta decizia);


- dreptul de a formula o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor
cu Caracter Personal, in situatia in care considerati ca v-au fost incalcate drepturile cu privire la
prelucrarea datelor cu caracter personal.


Pentru exercitarea drepturilor pe care le aveti in temeiul dispozitiilor Regulamentului nr. 679/2016, va
puteti adresa cu o cerere scrisa transmisa Responsabilului cu Protectia Datelor, desemnat de societatile
care functioneaza sub licenta/marca YTS – Dental View, in temeiul dispozitiilor art. 37 din Regulamentul nr.
679/2016, la urmatoarele date de contact:
Calueanu Angela – PFA
Sediul social: Bucuresti, Al. Barajul Bicaz nr. 4, Bl.M25, Sc.5, Ap.93, Sector 3
CIF: 39052404
Telefon: 0749 477 663
E-mail: angela.calueanu.dpo@gmail.com.


Responsabilul cu Protectia Datelor va formula un raspuns la cererea Dvs, fara intarzieri nejustificate si cel
tarziu in termen de o luna, urmand sa va informeze si in situatia in care nu intentioneaza sa se conformeze
la cererea Dvs, motivand refuzul.

Pe site-ul www.dentalview.ro, la rubrica Protectia Datelor, va punem la dispozitie modele de Cereri pentru
exercitarea drepturilor pe care le aveti in temeiul dispozitiilor Regulamentului nr.679/2016.


14. Cum prelucram datele personale ale copiilor?


Programarea pe site-ul www.dentalview.ro se va face numai de catre persoane care au implinit varsta de
16 ani. In cazul solicitarii programarii pentru o persoana care are sub 16 ani, formularul pentru solicitarea
programarii se va completa de catre titularul raspunderii parintesti asupra copilului.


Site-ul nostru nu va colecta niciodata cu buna stiinta date cu caracter personal de la persoane despre care
ar fi stiut ca au o varsta sub 16 ani si nici nu le va folosi sau dezvalui vreunei terte parti neautorizate fara
consimtamantul expres al tutorelui legal.


15. Cookie-uri


Site-ul www.dentalview.ro nu utilizeaza cookie-uri.